Onko enkeleitä olemassa? Millaisia he ovat? Onko jokaisella ainakin yksi enkeli?

Jokaisellahan on omat mielipiteensä ja rakkaat kokemukset, sekä hyvät että huonot. Minun kokemusteni perusteella enkeleitä todellakin on. Nimittäin kaikista rakkaimmat ystävät. Tätä enkeli asiaa aloin kunnolla miettimään tämän vuoden alkupuolella, kun löysin todellisen enkelin. Nyt minulla on sitten kaksi todella ihanaa ja rakasta enkeliä. Heitä ilman en pystyisi elämään.

Toisen heistä löysin Norssin seitsemänneltä luokalta, jolla minäkin silloin olin. En sitä silloin tajunnut. Menin luokkaan ensimmäisenä päivänä yläasteella. Saavuin tunnille viimeisimpien joukossa ja paikat vähenivät, mutta yhden paikan näin mukavan oloisen tytön vieressä. Kysäisin onko paikka vapaa ja myöntävän vastauksen saatuani istahdin tuolille. Ja siitä se sitten lähti, en osaa vieläkään käsittää miten nopeasti se kaikki tapahtui, enkä yhtään tiedä missä vaiheessa meistä oikeastaan tuli ystäviä. Kolme vuotta samalla luokalla teki tehtävänsä. Nyt eri koulussa ollessamme pitää vain järjestää tarpeeksi vapaa-aikaa toisillemme. Ja sen minä teen keinolla millä hyvänsä.

Toisen löysin jokin aika sitten. Kyllä tämä netti on ihmeellinen paikka. Kaikki alkoi kaverikirjaan vastaamisesta. Miten juuri minä voinkaan löytää niin ihanan ihmisen. Sitä on vieläkin vaikea uskoa todeksi. Voin vain toivoa parasta ettei hän koskaan katoa elämästäni. Ja kesällä pitäisi päästä käymään hänen luonaan, on vain pieni välimatka ongelmana, joten tapaaminen ei kovin useasti valitettavasti onnistu. Tämä tuska repii minut täysin, pitää vain löytää pieniä asioita, joiden avulla pysyn kasassa. Mutta parasta toivoen. Ja häntä kiittäen elämääni ilmestymisestä.

Millaisia kokemuksia sinulla on?