Olin pienellä porukalla lauantaina (26.01.) Turun keskustassa viettämässä rakkaan ystäväni syntymäpäivää. Tsekkasimme teatterissa pyörivän elokuvan Orpokoti ja hengasimme kerrankin suhteellisen tyhjänä olevassa viiden tähden ravintolassa, Raxissa.

Kyseinen elokuva oli ihan ok, normaali "kauhuleffa", jossa kauhu tehdään vain yhtäkkisillä äänitehosteilla. Juoni oli periaatteessa ihan hyvä, mutta elokuva jäi liian auki. Etenkin tuollaisessa tilanteessa, kun mukaan vedetään yliluonnollisia juttuja, on vaikeaa päätellä mikä sitten lopulta oli tarkoitus. Elokuvalle antaisin kolme tähteä.

Tämä puhutteleva elokuva antoi porukallemme jutunaihetta hieman pidemmäksikin aikaa, emmekä siltikään saaneet täyttä selkoa, mutta näillä eväillä mennään. Mutta tulihan siellä viiden tähden ravintolassa juteltua paljon muutakin... Tärkein asia oli, että päätimme mitä teemme pääsiäisenä. Kaikki porukan jäsenet eivät ole vielä sitoutuneet suunnitelmaan, mutta tarkoitus on mennä Turun keskustaan pomppimaan pupupuvut päällä!

Joten toivotan teidät jokaisen tervetulleeksi katsomaan! Nimmareitakin on jaossa niin monelle kuin jaksamme kirjoittaa.