Kaikki varmasti tietävät painonnosto tangon, jos eivät niin se on nimensä mukaisesti se tanko, jonka molempiin päätyihin laitetaan painolevyjä. Mutta sitten asiaan. Eli tämä väline on hyvin monipuolinen. Kaupoissa myydään käsiin kiinnitettäviä painoja, mutta yhtä hyvin lenkille mennessä voisi ottaa käsipainot mukaan, ja vaikeuden lisäämiseksi voisikin ottaa painonnosto tangon. Sen voi ottaa mukaan painojen kera tai ilman.

Mutta sitten niitä voi ottaa myös kaksi kappaletta ja mennä sauvakävely meiningillä. Saa vähän enemmän painoa eikä tule heiluteltua mitään tikkuja. Tangosta on hyötyä myös silloin jos menet ulos pimeällä ja siellä kulkee hämärää porukkaa. Otat tangon mukaan, eikä varmasti kovin moni tule lähelle, ja vaikka tulisi, sinulla on jotain millä puolustautua.

Jos lenkit alkavat käydä tylsiksi, otat taas tangon mukaan ja harrastat vaikka seiväshyppyä samalla. Tai isommassa porukassa voi sitä käyttää apuna limbo -kisassa. Sillä on myös monia muita käyttömahdollisuuksia ja aina voit keksiä itse lisää! Minkä tahansa esineen kohdalla voit miettiä mihin kaikkeen muuhun sitä voisi käyttää kuin siihen mihin se on tarkoitettu.